U heeft geen superkrachten nodig om een PRO te zijn

U heeft geen superkrachten nodig om een PRO te zijn

Word een superheld voor uw bedrijf. Met een nieuw Windows 10 Pro device bent u optimaal beveiligd, wordt u productiever en heeft u de beschikking over een device dat beter presteert. ACES Direct adviseert u om vandaag nog te kiezen voor een nieuw Windows 10 Pro device en zet de drie belangrijkste voordelen voor u op een rij.

Beveiliging
Uw gegevens zijn veilig dankzij Bitlocker
Met deze encryptietool versleutelt u volledige schijven. Bovendien biedt Bitlocker bescherming tegen ongeautoriseerde aanpassingen in uw besturingssysteem, zoals bijvoorbeeld malware-aanvallen. Daarnaast is er een mobiele versie, Bitlocker To Go. Deze biedt dezelfde “waterdichte” beveiliging, maar dan voor uw externe harde schijf en usb.

Ontgrendel eenvoudig uw apparaat op basis van gezichtsherkenning of vingerafdruk
Windows Hello vergrendelt uw apparaten op basis van gezichtsherkenning of een vingerafdruk. Log hiermee drie keer sneller in dan met een standaard versleuteling, u bént het wachtwoord! Windows Information Protection is het antwoord van Microsoft op de toenemende vraag naar cybersecurity. Het beschermt uw bedrijf tegen datalekken, zelfs wanneer u data met anderen deelt.

Productiviteit
Werk efficiënter
Met een nieuw Windows 10 Pro device wordt u in staat gesteld om meer werk in minder tijd te verrichten. Zo krijgt u de beschikking over features waarmee u een herinnering kunt toevoegen met uw stem en een creatieve gedachte kunt vangen met een pen.

Log automatisch in via Azure Active Directory
Azure Active Directory laat u met één identiteit al uw cloudtoepassingen opstarten via een mobiele app of een persoonlijk loginvenster in uw browser. Op deze manier bespaart u kostbare tijd en hoeft u geen lijsten met inloggegevens en wachtwoorden te onderhouden.

Prestatie
Met een nieuw Windows 10 Pro device kunt u rekenen op een verbeterde prestatie, ongeacht de locatie waar u werkt. U beschikt over de nieuwste applicaties, een langere levensduur van de batterij en een device dat sneller ontwaakt uit de slaapstand. Bovendien bespaart u ook aanzienlijk mocht er onverhoopt een reparatie nodig zijn.

Bron: Acesdirect

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *